Alles over taal

Belgisch-Nederlands

Belgisch-Nederlands

Over taal – en zeker over het Nederlands – valt heel veel te vertellen, en dat doe ik dan ook met plezier. In de eerste plaats op taalverhalen.be. Maar ook uw taalverhalen verdienen het verteld te worden.

Waarvoor kunt u bij mij terecht?

U wilt een artikel of een tekst over namen, taalvariatie, taalgeschiedenis, taaladvies, …? Ik vlooi het onderwerp voor u uit en lever u een spannend verhaal.

U zoekt een culturele en avondvullende activiteit voor uw bedrijf, uw vereniging, uw bibliotheek? Ik vertel u alles wat u wilt over uw namen, de variatie in het Nederlands in Nederland en België of ik vertel u hoe taaladvies precies tot stand komt .

Klinkt goed? Neem dan contact met me op via formulier.

Portfolio:

[huge_it_portfolio id=”5″]

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.