Webredacteur

Vermeldt u email adresUit onderzoek blijkt dat 85% van de mensen die bedrijfswebsites bezoeken, afhaken als ze met taalfouten of moeilijke teksten geconfronteerd worden. Daarom moet er minstens even veel aandacht naar de teksten gaan als naar de lay-out. Het is de investering waard.

Als u een website overweegt voor uw bedrijf, dan denkt u in de eerste plaats waarschijnlijk aan een mooie lay-out, efficiënte technologie, een gebruiksvriendelijke interface. Maar u realiseert zich toch dat uw webteksten minstens even veel zorg nodig hebben? Dat teksten voor websites een specifieke tekstsoort zijn, die een speciale aanpak nodig hebben? En dat het succes van uw website samenhangt met de kwaliteit van die teksten?

Wat kan ik voor u doen?

U hebt een website maar u hebt nooit veel aandacht aan de teksten geschonken? Mogelijk zijn die teksten stroef geschreven, te moeilijk voor uw klanten of zitten er vervelende dt- en andere taalfouten in, waaraan uw bezoekers zich zullen ergeren. Geen nood: ik pluis uw website helemaal uit, vis er de foutjes uit en herschrijf alleen waar het nodig is.

U bouwt uw eigen website (of u laat die bouwen), u weet perfect wat u wilt vertellen, maar u krijgt het niet goed uitgelegd? Dan hebt u een webredacteur nodig. Ik vertel uw verhaal op uw website: ik zet uw woorden op de juiste plaats, zodat uw klant u meteen vindt. Of ik zorg voor de extra content waar u geen tijd voor vindt.

Interesse? Neem dan contact op via het formulier.

Reacties zijn gesloten.