Webredacteur

Vermeldt u email adresAls u een website overweegt voor uw bedrijf, dan denkt u in de eerste plaats waarschijnlijk aan een mooie lay-out, indrukwekkende technologie, een gebruiksvriendelijke interface. Maar realiseert u zich ook aan dat uw webteksten minstens even veel zorg nodig hebben? Dat teksten voor websites een specifieke tekstsoort zijn, die een speciale aanpak nodig hebben? En dat het succes van uw website samenhangt met de kwaliteit van die teksten?

Wat kan ik voor u doen?

U bouwt uw eigen website (of u laat die bouwen), u weet perfect wat u wilt vertellen, maar u krijgt het niet goed uitgelegd? Dan hebt u een webredacteur nodig. Ik vertel uw verhaal op uw website: ik zet uw woorden op de juiste plaats, zodat uw klant u meteen vindt. Of ik zorg voor de extra content waar u geen tijd voor vindt.

Hebt u al een website? Vreest u dat er vervelende dt- en andere taalfouten in uw teksten kruipen, en dat uw bezoekers zich daaraan zullen ergeren? Dan pluis ik die helemaal uit, vis er de foutjes uit en herschrijf alleen waar het nodig is.

Interesse? Neem dan contact op via het formulier.

Portfolio:

[huge_it_portfolio id=”4″]

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.