Tekstcorrectie en eindredactie

Vermeldt u email adres

Ook de beste auteur ziet na een tijdje zijn eigen fouten niet meer. Schakel daarom een extra paar ogen in.

Wat kan ik voor u doen?

Hoe goed en vlot de pen van een professionele tekstschrijver ook is, niemand is feilloos. Zeker als een tekstschrijver of vertaler al uren en dagen aan zijn tekst heeft geschaafd en gewerkt, is de kans groot dat hij de stomste spelfouten over het hoofd ziet. En dan kom ik in actie. Als proofreader, corrector of eindredacteur kijk ik met een frisse blik naar de tekst en ik vis er die foutjes, uitschuivers en stroef lopende zinnen uit.

Hebt u net een belangrijke tekst laten vertalen of door een professionele tekstschrijver laten opstellen? Of bereidt u misschien zelf een publicatie voor, en zoekt u een extra paar ogen opdat uw tekst zeker feilloos en vlot leesbaar is? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Interesse? Neem nu contact op via het formulier!

Reacties zijn gesloten.