Tekstcorrectie en eindredactie

Vermeldt u email adres

Hoe goed en vlot de pen van een professionele tekstschrijver ook is, niemand is feilloos. Zeker als een tekstschrijver of vertaler al uren en dagen aan zijn tekst heeft geschaafd en gewerkt, is de kans groot dat hij de stomste spelfouten over het hoofd ziet. En dan komt de proofreader, tekstcorrector of eindredacteur in actie. Hij of zij kijkt met een frisse blik naar de tekst en vist er die zonder problemen uit.

Wat kan ik voor u doen?

U bereidt een publicatie voor en wilt er zeker van zijn dat de laatste versie van de teksten voor druk geen taal- en spelfouten meer bevat? Ik lees ze met een fris en onbevangen oog voor u na.

U bent uitstekend in staat zelf uw eigen teksten te schrijven? U bent er zich van bewust dat mensen sneller hun eigen fouten over het hoofd zien dan die van iemand anders? Ik lees uw teksten graag na en zorg er zo voor dat uw parel helemaal krasvrij is en zo extra glans krijgt.

U schrijft uw teksten zelf, maar merkt dat uw zinnen stroef lopen? Dan heeft u een vaardige schrijfhand nodig. Ik herschrijf uw tekst op zo’n manier dat die prettig leest, en toch vertrouwd blijft.

Portfolio:

[huge_it_portfolio id=”3″]

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.